35+

Sporten is gezond en houd je jong van geest!

Dit is het motto van onze veteranengroep bij Judoteam Agglorex Lommel. De groep veteranen bestaat voornamelijk uit 35-plussers waaronder zowel mannen als vrouwen. Velen van hen zijn gestart met judo rond de leeftijd van 35 jaar. Onze groep blijft nog steeds groeien met mensen die op latere leeftijd actief willen zijn en zichzelf willen leren verdedigen.

Deze groep richt zich niet op wedstrijden, maar vooral op plezier. Ondanks dat er geen medailles behaald worden op wedstrijdniveau kunnen we zeggen dat heel wat van onze 35+ judoka’s ondertussen met glans geslaagd zijn voor het examen van zwarte gordel, een volledig andere prestatie die zeker zo veel waard is.

Op de mat van de veteranengroep staan steeds bekwame trainers die opgeleid zijn om iedere 35-plusser op een veilige manier te leren vallen, zichzelf te verdedigen en vooral om er genot uit te halen.

Ieder jaar voorziet onze groep een activiteit waarbij ieder lid van de 35+ groep welkom is. Keer op keer is dit een grote gezelligheid en maken we er samen een geweldige activiteit van.

Zowel ervaren als startende veteranen komen iedere maandagavond samen om van elkaar bij te leren. Deze training gaat door op maandagavond van 20u00 tot 21u30 in de Dojo van de Stedelijke Sporthal (De Soeverein).

Wil je een keer proberen? Volg 3 GRATIS initiatielessen.

3 GRATIS LESSEN